В процес на разработка. За повече информация и въпроси 0898359328 или contact@workstations.bg

За Нас

Ние знаем, какво е да рендваш 15 часа и в последния момент компютъра да забие, клиентът да чака да види визуализациите, а на Вас да се налага да пускате всичко на ново.

Архитектурен рендер

Workstations.bg е сайт на Максимпорт ЕООД и предлага доставка и продажба на висококачествени реновирани работни станции, бизнес компютри, сървъри и IT хардуер.

В нашия отдел за архитектурни визуализации, за да се справим с тежките изчислителни задачи, ние имаме отлични познания в областта на ИТ хардуера и разчитаме на съвременният ИТ хардуер от корпоративен клас. За да ограничим високите разходи, ние разбрахме, че реновираният и индивидуално конфигуриран хардуер напълно отговаря на нашите изисквания. Така се свързахме с няколко доставчика на корпоративен хардуер от Западна Европа, защото цените им в България бяха прекалено скъпи.

Ето защо, преди една година решихме да изградим втора линия за бизнес, която да се занимава с доставка и продажба на професионални работни станции и да Ви даде възможност да закупите високопроизводителен хардуер на достъпни цени.

Разполагаме с няколко надеждни доставчика от Западна Европа, които разполагат с големи складови наличности, което ни дава възможност да държм нашата складова наличност в минимални количества и да предлагаме корпоративен клас хардуер на винаги отлична цена, както и да имаме гарантирана бърза доставка. Винаги имаме на разположение хиляди различни работни станции, настолни компютри, сървъри и преносими компютри за да предоставим решения за всякакви нужди.

Чрез придобиването и продажбата на реновиран ИТ хардуер, допринасяме значително и за опазването на нашите екологични ресурси.

За всички Вас, които рендеринга е начин на живот.

Happy Renderings
с нашите работни станции